Vodimo brigu o vašim prostorijama i objektima dvadeset četiri časa.

Koristeći našu profesionalnost i poznavanje tržišta (kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou) isporučićemo Vam efikasnu, profesionalnu uslugu koja je posebno prilagođena Vašim specifičnim potrebama i reflektuje Vaše korporativne ciljeve i etiku. 50-godišnjim iskustvom u poslovima održavanja poslovnih prostora Magic Team Property Vam garantuje najbolju uslugu na tržištu. Svoje usluge proširili smo i na svetsko tržište, naša firma u Americi The Feist Broom LLC uspešno brine o velikom broju klijenata. Kreiranje održavanog, efikasnog radnog prostora je obično jedno od nekoliko najvećih gorućih pitanja sa kojom se kompanija suočava. Naš cilj u MTP je da Vam obezbedimo takvu uslugu koji će poboljšati i olakšati Vaše dnevne obaveze na radnom mestu i reflektovaće imidž koji želite da kreirate. Pružamo Vam kompletan rang usluga koje su neophodne za Vašu kompaniju da neometano funkcioniše i odgovaramo na sve zahteve koje ima Vaš poslovni prostor. Mi u MTP smo posvećeni tome da budemo najbolji u odnosu cena-kvalitet-usluga, ali i da obezbedimo klijentu uslugu koja se konstantno poboljšava.

Tehničko održavanje objekata

Održavanje mehaničkih i električnih segmenata u svakoj poslovnoj zgradi je značajna stavka i veoma je važno da se održavanje instalirane opreme obavlja efikasno, bez ugrožavanje funkcionalnosti zgrade ili objekta.

Više!

Održavanje zelenila

Zelenilo u radnom okruženju ne samo što stvara prijatan ambijent već doprinosi poboljšanju efikasnosti svakog pojedičnog člana Vašeg kolektiva.

Više!

Zaštita od požara

Obezbedićemo Vam sve potrebne sertifikate i licence za vođenje poslova ZOP-a - i osigurati Vaš miran san.

Više!

Bezbednost i zdravlje na radu

MTP je u potpunosti svestan važnosti bezbednosti i zaštite zdravlja na radu, pa smo u skladu sa tim formirali komplet usluga koje obuhvataju ovu oblast.

Više!

Održavanje higijene

Održavanje higijene stambenih i poslovnih objekata podrazumeva redovno i generalno čišćenje i pranje prostorija u samom objektu,

Više!

Upravljanje stambenih zgrada

Prema novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada svaka stambena zajednica mora imati upravnika koji će se posvetiti njenom upravljanju i održavanju.

Više!

Magično rešenje i za Vašu zgradu

Naš tim obuhvata kvalifikovane i iskusne profesionalce, a rezultat toga su zadovoljni stanari u 80-tak zgrada koji su nam poklonili svoje poverenje. Profesionalno upravljanje zgradom podrazumeva osnivanje stambene zajednice, izradu pečata, pribavljanje PIB-a i matičnog broja stambene zajednice, kompletnu organizaciju zgrade, postupanje po odlukama stambene zajednice, upravljanje sredstvima sa računa i dr. Ukoliko želite nekoga ko će svakoj stambenoj jedinci da se posveti kao da je lično njegova da od zgrade napravi uređen, bezbedan i održavan dom

Naši partneri

uspešno sarađujemo sa vodećim kompanijama

Pozovite nas!